Nyerd Vissza az Önbizalmad és kezeld a stresszt!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
79.000 Ft
Kezdj hozzá

Izzó Körte, Ötlet, Ihlet, Könnyű

Ez a tanfolyam segíteni fog neked abban, hogy megértsd, pontosan, mi történik veled, és miért, és ahhoz is megadja neked az alapokat, hogyan tudsz ezen változtatni.

Meg fogod tanulni, hogy:

  • Mi az önbizalom, önbecsülés, és önértékelés
  • Mi rombolja le ezeket
  • Hogyan működik az emberi elme
  • Az ember jó vagy rossz
  • Mit kell tenned ahhoz, hogy jobbá váljon az életed
  • Mi a stressz és mi okozza
  • Hogyan tehetsz szert egy olyan életre, ahol tudod kezelni a stresszt
  • Milyen embertípusok vannak, és milyen hatással vannak rád
  • Mi a belső motiváció, és mi a külső motiváció
  • Hogyan legyen elegendő életerőd?

Mindezek mellett lesznek gyakorlatok is, amelyek segítenek neked abban, hogy az életeden változtatni tudjál.

Bármilyen elakadás esetén keress fel bennünket az info@profitargyalo.hu e-mail címen, és segítünk neked átjutni a nehézségen.

Fontos, hogy a videók megnézését ne kavard össze, hanem sorban haladj!

Sok sikert és boldog változást kívánunk neked!

Mit mondanak, akik már elvégezték a tanfolyamot?

“Ez a tanfolyam nagyon alaposan és lépcsőzetesen feltárja az elme működését, hogyan befolyásolja a környezete és hogy hogyan lehet felismerni ezeket a befolyásokat akár a viselkedése által. Ezen kívül nyújt egy technikát, ami segít felismerni és semlegesíteni a negatív hatásokat és okokat, amik korlátozzák a szabad gondolkodást és az élet lehetőségeit.”

“Úgy vágtam neki az egésznek, hogy kíváncsi voltam mindenre. Bár tudtam, hogy lesz szó olyasmiről, amit már tudok, mégis sok új információt kaptam, és a leghatásosabb talán a felismerés, vagy inkább szembesítés volt. Az, ahogy egy idegen ember elmondott olyan dolgokat, amik teljesen jellemzőek az életemre. Mindezt anélkül, hogy ismerne engem. Elképesztő élmény! Nem tudom azt mondani, hogy célba értem, viszont ez már csak rajtam múlik, és azon vagyok, hogy sikerüljön mindent elérni, megtanulni, és gyakorlatban is használni. Örülök, hogy vannak ilyen emberek, akik elértek olyan dolgokat, amiket szerettek volna, és nem sajnálnak segíteni másoknak.”

“Köszönöm a vezettetést és a felismeréseket, amikre a tanfolyam során szert tettem. Szenzációs volt az első pillanattól kezdve, ahogy tű pontossággal leírtad a működésemet, jellemezted a személyemet. Döbbenet, mintha egy nyitott könyv lennék. Sok mindenre kaptam választ. Több minden megoldódott és rendeződött közben. Az egyik, a lassan három hónapja fennálló fejfájás, ami napi szinten előjött és teljesen bekorlátozott, befolyásolta a napi rutinom, megszűnt. A másik példa, amit szeretnék megemlíteni az autó eladás és vétel, amiben párhuzamosan benne voltam a tanfolyam kezdetekor. Amikor annál a feladatnál tartottam, ahol a jövőbeni célokat kellett összeírni a következő történt: éppen végig írtam a célokat, a tollam még a kezemben volt mikor mellettem megszólalt a telefonom. A vonalban egy érdeklődő volt az autó után, amit akkor 3 napja hirdettem meg. Ez az érdeklődő végül meg is vásárolta az autót. Kb. 1 hét alatt eladtam. Párhuzamosan pedig rátaláltam arra az új autóra, amit azóta megvásároltam. Mindezt a célok köze is leírtam, majd pontosan így meg is történt. Ahogy mondtad is: Az univerzum a kitett célra ad választ.”

“A sikereim, a nyereségeim tulajdonképpen abban tükröződik vissza a tanfolyamokból, hogy már nem félek másokkal kommunikálni és beszélgetést kezdeményezni. Vannak még hiányosságok ugyan, de dolgozom rajtuk, folyamatosan, hogy minél jobban kiteljesedjen az életem, hogy még sikeresebb lehessek, ami boldoggá, szabaddá tesz.”

“Először voltak kétségeim, hogy belefogjak-e a tanfolyamba. Aztán leckéről-leckére hatalmas felismerések történtek a saját életemben kapcsolatban. Ráeszméltem, hogy a betegségem is pszichoszomatikus és mások viselkedése és tulajdonságait szenvedem el. Felismertem ezt a helyzetet, végig csináltam a feladatokat és sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, és ezentúl a saját életemet élem. Nem leszek olyan türelmetlen és ideges, próbálok mindent lazán felfogni. Ha hamarabb rátaláltam volna erre a lehetőségre, lehet megúsztam volna egy komolyabb műtétet. Kíváncsian várom a konzultációkat!”

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top