Házasság kiskönyv

Házasság kiskönyv

A boldog és sikeres házasság titka

Ebben a kisfüzetben a következőkről fog tanulni:

  • Mi okozza azt, hogy a házaspárok eltávolodnak egymástól, és mi áll számos kudarcot vallott házasság hátterében?
  • Segítség annak meghatározására, hogy egy adott személy megfelelő lesz-e önnek – még mielőtt belevágna a kapcsolatba vagy házasságba.
  • Eszközök, amelyeket használhat arra, hogy helyreállítsa a kommunikációt egy férj és egy feleség között – egy boldog, megelégedéssel teli és hosszú házasság létrehozásához.

1,500 Ft

Készlet: 5 készleten (utánrendelhető)

Házasság kiskönyv

A boldog és sikeres házasság titka

 

Leírás

Noha egykor a család volt az a stabil alap, amelyre minden más épült, manapság a családok összetört maradványai sok olyan dolog forrását képezik, amelyek gondot okoznak a társadalmunkban. Bár a házasságok száma még mindig több a válásokénál, a két szám közötti különbség gyorsan csökken. A házasságot nemsokára kudarcot vallott intézménynek lehet tekinteni.

L. Ron Hubbard sokat írt az emberek közötti kapcsolatokról, és írásainak jelentős része alkalmazható erre a kapcsolatra, amely minden kapcsolat közül a legszemélyesebb. Ebben a kis füzetben ön felfedezheti, milyen módszerekkel lehet működőképessé tenni egy házasságot, miért fullad kudarcba sok házasság, és hogyan lehet megtudni, vajon a partnerek jól illenek-e egymáshoz, és hogyan menthető meg egy házasság.

Miközben magazinjaink tele vannak a „menő” pszichológusok tanácsaival, a tendencia mindeddig csak rosszabbodott. Ebben a füzetben valódi megoldásokat talál – működőképes megoldásokat –, amelyeket alkalmazni lehet bármilyen közeli kapcsolat javítására.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top