Preclearek kézikönyve

Íme az önprocesszing Tizenöt akciója az öndeterminizmus rehabilitálására alkalmazva, amelyek mellett megtalálható még számos olyan írás is, amelyek Az Ember ideális állapotának legkiterjedtebb leírását adják.

3,400 Ft

Készlet: 5 készleten (utánrendelhető)

Preclearek kézikönyve

könyv

Preclearek kézikönyve az a nevezetes önprocesszing-kézikönyv, amely az átmenetet jelenti a Dianetika tárgyából a Szcientológiába. Itt vannak azok az áttörések, amelyek fényt derítettek az ÉLETFOLYTONOSSÁG jelenségére – ez az a mechanizmus, amellyel minden egyén magára veszi az elhunytak vagy eltávozottak fogyatékosságait, míg végül már nem a saját életét éli. Ezenkívül itt vannak a megoldások arra, hogy hogyan szabaduljon meg „önmaga” azon részeitől, amelyek igazából nem tartoznak ÖNHÖZ. A könyv tartalmából:

  • Az Ember ideális állapotának legteljesebb leírását adó átfogó értekezések.
  • Az Ember céljai, és miért a fizikai univerzum meghódításán múlik a túlélése.
  • Az emberi elme, annak működése és alapvető célja.
  • A kontrollközpont – a tudatosság tudatosságának egysége” az elmében, és hogy ez miként OK a test és a környezet felett.
  • A viselkedések Hubbard-féle táblázata – az a mérföldkő jelentőségű felfedezés, amely kiegészíti Az emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, és magyarázatot ad az egyén reakcióira az életben.
  • Az önprocesszing Tizenöt akciója, amelyek az egyént OKOZATBÓL OKKÁ teszik – olyan erőteljes processzek, hogy ez a könyv ma úgy ismert, mint a csodák könyve.
  • És a Definíciók, Logikák és Axiómák, amelyek megadják a tudás tanulmányozásának valódi alapját, valamint az arra vonatkozó alapvető igazságokat, hogy mit tesz maga az élet.

Az önprocesszing során a „Preclearek kézikönyvét” az „Önelemzéssel” együtt kell használni.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top