No Courses Found!

Ez a személyiség- képesség és életcél teszt egyben, mely megmutatja 9 képességen keresztül, hogy jelenleg hol tart az ember, miért és melyik területen van elakadása a magán és az üzleti  életben. Megmutatja, hogy mi lenne az optimális, azaz a lehető legjobb működése, és mi az, amivel foglalkoznia kell ahhoz, hogy minőségibb életet éljen.

Fekete Gábor Sándor vagyok, Tudatos kommunikáció specialista, nemzetközi tréner és író

Ezt a tesztet én magam raktam össze három különböző tesztből, kiegészítve saját kutatásaimból származó adatokkal. Ez egy személyiség és egy életcél teszt is egyben. A teszt abban segít, hogy 9 képességen keresztül és két összegzésen keresztül megmutatja, hogy hol vannak az elakadásaink az életben, mi az, amit rendbe kell raknunk, hogy tovább tudjunk lépni, és mi az, amiért valójában megszülettünk.

A teszt kiértékelése egy személyes konzultáción keresztül  – mely lehet online is – történik, melynek díja 25.000 Ft. A teszt kitöltése kb. 20 perc, a kiértékelése pedig kb. 1,5 óra. A konzultáció online történik. Az időpont egyeztetése miatt kollégám vagy én magam fogok telefonálni.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top