Gratulálunk!
Most már meg tudod nézni a videót, ami segít neked!

Köszönöm, hogy jelentkeztél!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan aggódjunk és stresszeljünk.
Élj a jelenedben, és élvezd a pillanatot.

Ragadd meg a lehetőséget, és indulj el a változás útján ma!

Csak egy lépés választ el attól, hogy elindulj a változás útján, és megismerd, mire vagy képes.

Hozd meg a döntést, és csatlakozz hozzánk a tesztünkön keresztül! Az élet rövid, és nincs értelme halogatni az olyan dolgokat, amelyek segíthetnek a fejlődésedben. Ha azonban van még kérdésed, és szeretnél beszélni a kollégánkkal, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Az ügyfélszolgálatunk minden kérdésedre szívesen válaszol, és segít eldönteni, hogy mi a legjobb számodra. Ne maradj le a lehetőségről, indulj el a változás útján még ma!

Szerezd meg a tesztet most, ami a problémád gyökerét mutatja meg, amit utána kezelve elindul az életed jobb irányba!

A teszt most csak 25.000Ft,
ami tartalmaz egy egy órás videót, ami feltárja, hogy miért kerülnek az emberek képtelen helyzetbe, miért nem megy az életük, hogyan kerültek bele ebbe, és pontosan mi a kiút, illetve tartalmaz egy fél órás személyes vagy online történő teszt értékelést, ami személyre szabottan megmutatja, hogy neked pontosan hol van az elakadásod, amit ha kezelsz az életedben az a probléma amire keresed a megoldást eltűnik, és nem bukkan fel többé. Legyen ez a probléma magánéleti, munkahelyi, üzleti, önbizalom, önértékelés, önbecsülés, vagy bármilyen elakadás is.

A tesztet személyesen Fekete Gábor Sándor fogja számodra kiértékelni, aki több, mint 25 éve kutatja az emberi viselkedést, az emberi problémákat, és a kommunikációt!
Ha még nem vagy biztos a dolgodban, akkor kérj egy konzultációt kollégánkkal, és ő minden felmerült kérdésedre megadja a választ, és el tudod dönteni, hogy milyen úton indulj!

Mit fogsz kapni pontosan a teszt megrendelésével?

Sokan azt hiszik, hogy a változás egyszerűen egy pillanat műve, hogy elég egy csettintés, egy könyv olvasása vagy egy rövid beszélgetés valakivel, és máris minden megváltozik. De az igazság az, hogy a tartós változáshoz több kell, mint egy rövid érintés egy könyvből, vagy egy baráttól. Ahhoz, hogy az életünkben valóban megváltozzanak a dolgok, olyan elméleti és gyakorlati tudásra van szükségünk, ami az emberi elme működésén alapul, és figyelembe veszi a Természeti Törvényeket. 

Ez a tudás segít abban, hogy a múltunkból eredő problémáinkat kezeljük, és a jelenünket és a jövőnket is pozitívan befolyásolja. Ne engedd, hogy az életed ugyanaz maradjon, mint eddig volt, hanem merj változni, és szerezz magadnak olyan tudást, amivel igazán hatékonyan és tartósan megváltoztathatod az életedet.

1. lépés: Ki kell töltened a tesztet, ami megmutatja, hogy pontosan hol van az elakadás forrása az életedben.

Az alap végzettségem a gépész volt, de hamar rájöttem, hogy ez nem az én utam. Bár nem sokat dolgoztam ezen a területen, mégis megtanultam valami fontosat: ami nincs a számegyenesen, az nem létezik. Ez az elv irányította az életemet, és úgy döntöttem, hogy olyan eszközt szeretnék létrehozni, ami segít az embereknek megérteni az összefüggéseket az életükben, és pontosan meghatározza az elakadásaik forrását.

A kutatásaim során találtam olyan lehetőségeket, hogy a belső világunkat hogyan tudjuk rárakni egy számegyenesre képletesen értve. Így kezdtem el dolgozni azon, hogy összerakjak egy olyan eszközt, ami segít az embereknek jobban megérteni az életüket, és egy nagyobb képet látni önmaguk belső világáról. A gépészet tapasztalatai segítettek abban, hogy precízen és nagy pontossággal működjön az eszközöm, ami maga az FGS Személyiség- és Életcél teszt, és ma már büszkén mondhatom, hogy sok ember életét változtattam meg vele. Így arra buzdítalak, hogy ne félj keresni a saját utadat, és tanulj az élet minden területéről, mert a tapasztalatok segítenek abban, hogy valódi értelmet találj az életedben. Szerezd meg a tesztet mielőbb!

2. lépés: Tesztértékelés

Az élet tele van rejtélyekkel és kihívásokkal, amelyekkel minden nap szembe kell néznünk. A teszt kiértékelése segíthet abban, hogy megértsük, miért alakulnak a dolgok úgy, ahogy, és hogy mi lehet az oka az életünkben tapasztalt problémáknak. A tesztértékelés egy felkészítő videóval kezdődik, ami átfogó képet ad az életről, a stresszről, az Ember céljáról és az emberi problémákról, amelyekkel szembe kell néznünk. Rávilágít az élet értelmére, és megmutatja, hogyan lehet a pszichoszomatikus betegségekből kijutni. A tesztértékelés nem csak egy egyszerű teszt kiértékelése, hanem sokkal több annál! Egy lehetőség arra, hogy megértsük az életünket, és megtaláljuk az utat az egészségesebb és boldogabb jövő felé.

3. lépés: A megoldás feltárása

Ha szeretnéd megtalálni azt a megoldást, ami valóban kezeli az életedben felmerülő problémákat, akkor ez a te időd! Nem számít, hogy személyesen Szegeden vagy online választod a kiértékelést, hiszen utána egy olyan megoldási javaslatot kapsz majd, ami nem csak személyre szabott, hanem hatékony is. Véget vethetsz a problémáknak, és találhatsz kiutat a nehézségekből. Ne várj tovább, tedd meg az első lépést a változás felé!

Ajánlások

Mit mondanak mások, akik már részt vettek a tesztértékelésen?

Fekete Gábor Sándor

Tudatos Kommunikációs Specialista, Nemzetközi Tréner és Író, Stresszkezelési szakember és Életstratéga.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top