Boldog családi élet megteremtése és fenntartása tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
45.000 Ft
Kezdj hozzá

Boldog családi élet megteremtése és fenntartása tanfolyam

A párkapcsolat és a családi élet kiegyensúlyozottsága nagy mértékben kihatással van az életünkre, és a környezetünkre is. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően legyen kialakítva és megszervezve.

Az élet elég bonyolult, boldogtalan és frusztrált tud lenni, amikor a családi élet, a házasság vagy a párkapcsolat nincs rendben, vagy legalább is nem úgy működik, ahogy azt mi valójában szeretnénk.

Összeraktam egy olyan tanfolyamot/tréninget, amire ezúton invitállak téged, és működő megoldásokat adjak a kezedbe, ha olyan problémával kűzdesz, hogy:

  • meg tudd szervezni a párkapcsolatodat/házasságodat/családi életedet
  • kiküszöböld a veszekedéseket és vitatkozásokat
  • összhangot teremts és boldogságot
  • élvezd ezt a dolgot és ne szenvedj benne
  • stabil, és aktív legyen és az is maradjon

Jelentkezz most a tanfolyamra!

A tréninget úgy állítottam össze, hogy ne emberi elképzeléseken, manipuláción, vagy valami szokványos módszert adjon a kezedbe/kezetekbe, ami már most tudod, hogy nem vagy kevésbé működik.

A tréning és az általam kialakított technológia (eljárások és módszerek összessége, mely egy cél megvalósítását lehetővé teszik) természeti törvényeken és az emberi elme valódi működésén alapszik, mindamellett, hogy a Tudatos Kommunikációval meg van fűszerezve.

Jelentkezz most a tanfolyamra!

Nem egy most kialakított rendszerről beszélünk, hiszen azok a párok, és házasságok, amiket ez alapján kezeltem megmaradtak, és jól, sőt eredményesen működnek.

Jelentkezz most a tanfolyamra!

A tréninggel a célom, hogy gyakorlati, azonnal használható és érthető tudást adjak át a párkapcsolat és párkeresés területén. Olyan tiszta és egyértelmű adatokat és módszertant akarok biztosítani a résztvevők számára, ami mindenkinek működik, ami által megtalálható az igazi pár, kialakítható és fenntartható a párkapcsolat, vagy ha már van, akkor jobbá, és boldogabbá tehető.

Jelentkezz most a tanfolyamra!

 

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top