Hogyan kezeljük az elnyomást?

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
49.000 Ft
Kezdj hozzá

Szabadság, Ég, Kezek, Bilincs, Felhők

HOGYAN KEZELJÜK AZ ELNYOMÁST?

 

Ez a tudásanyag, ami ebben a tanfolyamban van, gyakorlati és hasznos alkalmazásokkal szolgálhat mind a magánemberek, értékesítők, cégvezetők, mind a cégtulajdonosok számára. Több témát érint, amelyek segíthetnek megérteni bizonyos élethelyzeteket és megtalálni a megoldásokat.

  • Miért fordul elő az, hogy valakinek, akinek addig jól ment az élete, hirtelen elkezdenek rosszul menni a dolgai, vagy akár kudarcot vall?
  • Miért van az, hogy valaki bénázik az életben, sikertelen?
  • Vagy miért van az, hogy valaki többször beteg, mint a körülötte lévők? 
  • Miért van az, hogy egy cégnek nem úgy megy, ahogy azt elképzelték? 

Az ilyen jelenségek mögött valóban logikus magyarázat áll, amely semmilyen isteni beavatkozáshoz, végzethez vagy csillagok állásához nem kapcsolódik. Fekete Gábor Sándor szemlélete szerint ezeket a látszólag véletlenszerű eseményeket mások általi elnyomás okozza. Gábor átfogóan vizsgálta az emberi viselkedést, rengeteg könyvet olvasott, kutatta a megoldást és megtalálta azokat a megoldásokat, amelyek megmagyarázzák az elnyomás hatását az emberekre.

Ezen a tanfolyamon betekintést nyerhetünk, hogy megtudjuk, hogyan ismerhetjük fel azokat az embereket, akik rosszat akarnak nekünk, és hogyan találhatjuk meg azokat, akikkel érdemes barátkozni. Megérthetjük, miért fordulhat elő, hogy valakinek rosszul megy az élete, és hogyan segíthetünk nekik abban, hogy ismét boldog és sikeres legyen. Felfedezhetjük, mi mozgatja ezt a romboló és gyakran előforduló helyzetet, valamint megtanulhatjuk, hogyan háríthatjuk el ezeket az elnyomó hatásokat. Az itt közölt információk azonnal kézzelfogható változást hozhatnak az életedben, pont úgy, ahogyan mások életében már változást hoztak.

De a tanfolyam ennél is többet nyújt. A résztvevők megtanulhatják azokat a meghatározó jellemvonásokat, amelyek segítségével okosan választhatnak barátokat és társakat az életben.

Ez a tudásanyag tehát kipróbált és hatékony módszereket kínál a mindennapi életben való alkalmazásra. Bárki, legyen az magánember, értékesítő, cégvezető vagy cégtulajdonos, megtalálhatja benne azokat az eszközöket és információkat, amelyek segítségével jobban megértheti az embereket, hatékonyabban kezelheti a kihívásokat, és elérheti a sikereket.

Mit mondanak, akik már elvégezték?

“Ez a tanfolyam nagyon komplexen van összerakva. Számtalan eszközt adott a kezembe, hogy felismerjem azokat a személyeket az életemben, akik hátráltatnak és nem engedik, hogy megvalósítsam önmagam. Megtanított arra, hogy hogyan kezeljem őket, valamint arra is, hogy hogyan vehetem észre azt, hogy én magam vagyok elnyomás alatt. Nagyon hálás vagyok ezért, mert úgy gondolom, sokkal könnyebben tudok ezen tudás birtokában boldogulni.”

“Hálásan köszönöm ezt az újabb remek tanfolyamot Fekete Gábor Sándornak, aki ismét nagyot lendített az életemen. Hogy mit tanultam a “Hogyan kezeljük az elnyomást?” tanfolyamon? Nem kell beleragadni egy élethelyzetbe, egy rossz kapcsolatba. Már meg tudom változtatni az életemet, hiszen felismerem az embereket körülöttem, hogy mire számíthatok tőlük. Nem tudnak már kikészíteni, nem tudnak rossz hatást gyakorolni rám. Kezembe tudom venni az irányítást, amit valahol mindig tudtam, hogy lehetséges, csak nem voltak eszközök a kezemben. Most már vannak! Várom a következő tanfolyamot!”

“Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a “Hogyan kezeljük az elnyomást?” tanfolyamon. Számomra egy különleges élmény volt. Most értettem meg, a reaktív, és analitikus elme működését. A korábbi tanulmányaimban is tanultam róla, de nem értettem. Rálátást kaptam olyan dolgokra, amire eddig nem is gondoltam. Más szemszögből látom az embereket, és elkezdtem a tanfolyam által szerzett tudásomat hasznosítani. Egy dolgot sajnálok, hogy ezt a csodálatos tudást nem kaptam meg a korábbi éveimben, viszont az vigasztal, hogy tanulni sosem késő!”

 

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top