Hogyan kezeljük az elnyomást?

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
49.000 Ft
Kezdj hozzá

Ez a tudásanyag, ami ebben a tanfolyamban van, gyakorlati és hasznos alkalmazásokkal szolgálhat mind a magánemberek, értékesítők, cégvezetők, mind a cégtulajdonosok számára. A 23 lecke több témát érint, amelyek segíthetnek megérteni bizonyos élethelyzeteket és megtalálni a megoldásokat.

  • Miért fordul elő az, hogy valakinek, akinek addig jól ment az élete, hirtelen elkezdenek rosszul menni a dolgai, vagy akár kudarcot vall?
  • Miért van az, hogy valaki bénázik az életben, sikertelen?
  • Vagy miért van az, hogy valaki többször beteg, mint a körülötte lévők? 
  • Miért van az, hogy egy cégnek nem úgy megy, ahogy azt elképzelték? 

Az ilyen jelenségek mögött valóban logikus magyarázat áll, amely semmilyen isteni beavatkozáshoz, végzethez vagy csillagok állásához nem kapcsolódik. Fekete Gábor Sándor szemlélete szerint ezeket a látszólag véletlenszerű eseményeket mások általi elnyomás okozza. Gábor átfogóan vizsgálta az emberi viselkedést, rengeteg könyvet olvasott, kutatta a megoldást és megtalálta azokat a megoldásokat, amelyek megmagyarázzák az elnyomás hatását az emberekre.

Ezen a tanfolyamon betekintést nyerhetünk, hogy megtudjuk, hogyan ismerhetjük fel azokat az embereket, akik rosszat akarnak nekünk, és hogyan találhatjuk meg azokat, akikkel érdemes barátkozni. Megérthetjük, miért fordulhat elő, hogy valakinek rosszul megy az élete, és hogyan segíthetünk nekik abban, hogy ismét boldog és sikeres legyen. Felfedezhetjük, mi mozgatja ezt a romboló és gyakran előforduló helyzetet, valamint megtanulhatjuk, hogyan háríthatjuk el ezeket az elnyomó hatásokat. Az itt közölt információk azonnal kézzelfogható változást hozhatnak az életedben, pont úgy, ahogyan mások életében már változást hoztak.

De a tanfolyam ennél is többet nyújt. A résztvevők megtanulhatják azokat a meghatározó jellemvonásokat, amelyek segítségével okosan választhatnak barátokat és társakat az életben.

Ez a tudásanyag tehát kipróbált és hatékony módszereket kínál a mindennapi életben való alkalmazásra. Bárki, legyen az magánember, értékesítő, cégvezető vagy cégtulajdonos, megtalálhatja benne azokat az eszközöket és információkat, amelyek segítségével jobban megértheti az embereket, hatékonyabban kezelheti a kihívásokat, és elérheti a sikereket.

 

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top