Kommunikáció Mesterfokon

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
85.000 Ft
Kezdj hozzá
Mit mondanak, akik már elvégezték a tanfolyamot?

“A KOMMUNIKÁCIÓ MESTERFOKON tanfolyam végzettjeként bátran állítom, hogy a tanfolyam végzése alatt nem egyszer, nem háromszor, és sokkal több, mint tízszer fordultam meg a saját tengelyem körül, megnézve az eddigi életemet, hogy miért nem mentek jól, vagy miért nem mentek annyira jól a dolgok, amennyire mehettek volna. Miután szembe néztem a múlt problémáival, azonnal jött egy feladat, amit ki kellett dolgoznom. A nyereségem az, hogy amikor azt éreztem, hogy ezt nem tudom megcsinálni, akkor is a célom ott lebegett a szemem előtt, az út adott, és kisebb nagyobb kellemetlenségekbe ütközve is, megcsináltam. Persze, azok a kellemetlenségek nem most vannak, a múlthoz tartoznak, és amint rájuk néztem, többé már nem furkálnak, és a magabiztosságom, az önbecsülésem megnőtt. Ez a tanfolyam egy jó lehetőség, sőt kimondhatatlanul jó, hogy az ember javítsa a közérzetét, stabilan lásson egy helyzetet, és magabiztosságot tudjon szerezni abban, hogy önmagával és más emberekkel teljesen simán és tisztességtudóan, valamint megbecsüléssel bánjon. Köszönöm.”

“Eléggé kívül álltak a komfortzónámon az ilyen jellegű tanfolyamok, de aztán az a kategória lett, hogy miért is ne! S közben beszippantott, mert olyan témákat feszeget, és ad rálátást, s egyúttal megoldást, ami a mindennapi életben felmerül, csak nem ismerjük fel. Azért is szeretem, mert az otthonom kényelméből végezhető, saját időbeosztás szerint, és több időm van elmélyedni egy egy videó után. Visszanézhető, ha valami elsőre nem világos. Én több magabiztosságot, a probléma megoldására eszközöket, ötleteket, és rengeteg felismerést kaptam. És még nincs vége. Köszönet Gábornak, amiért ilyen lehetőséget alkotott meg életünk jobbá tételére. Bátran ajánlom annak aki változtatni szeretne.”

“Szuper tanfolyam volt. Imádom az emberismeretet, és jól rávilágít a tanfolyam az embertípusokra. Arra is rávilágított, hogy a tudatos kommunikáció milyen fontos is, és hogy mennyi kínos helyzetet el lehet ezzel kerülni.”

“Ez a tanfolyam, mint egy jó krimi, úgy hatott rám. Izgalmas feladatokkal vezet végig, és közben várod a csattanót. És az utolsó leckében megkapod, amire vártál! Visszatérő tanuló vagyok, de eddig ez volt a leglebilincselőbb, legérdekesebb a számomra. Lehet, hogy azért is, mert felismertem közben néhány dolgot, ami már régóta megakasztotta az életemet. Most már csak következetességre, és kitartásra van szükségem, hogy gyakorlatba ültessem a tanultakat.”

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top