Tudd meg, hogy miért nem mennek a dolgok jól!

Egy videó a stressz okáról, hatásairól, és kezeléséről, hatékonyan, egyértelműen, és érthetően.

Add meg az e-mail címed, és szerezd meg a videót most!

A videó részletei

Mit kell tudnod a videóról?

Ebben a videóban mondom el, hogy miért nem mennek igazán jól a dolgok az életben. Néha csak egy-egy területén az életünknek, néha szinte minden területen küzdelmet, harcot élünk meg, és annyira felgyülemlenek a nemkívánatos dolgok, hogy legszívesebben feladnánk.

Az, hogy egy ember küzd, nem természetes, mivel ebbe az életbe játszani jöttünk, és a játékot élvezni kell, máskülönben nem játék. Az élet pedig egy igazi játszma, és ha nem élvezed, annak oka van! Tehát nincs más dolgod, mint, hogy megadod az e-mail címed, és megszerzed a videót!

Mit fogsz megtudni ebből a videóból?

Ebben a videóban nem valami pszicho bla blát fogsz kapni, hanem rámutatok annak a gyökerére, mélyen fekvő okára, hogy miért nem sikerülnek dolgok az életben, mivel ez egy egyetemes dolog, azaz mindenkire igaz. 

Hogyan lehet ez? Úgy, hogy ezt az univerzumot természeti törvények irányítják, amik mindenkire igazak, és ezek a törvények együttműködve mutatják meg, hogy az élet, hogyan fog jól menni. Már csak egy dolgod van, hogy megadod az e-mail címed, és megszerzed a videót!

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Fekete Gábor Sándor

Tudatos kommunikáció specialista, nemzetközi tréner, Író, és stresszkezelési szakember, életstratéga

Több, mint 25 éve kutatom az emberi viselkedést, a kommunikációt, és azt, hogy mitől lesz egy emeber sikeres vagy sikertelen, legyen akár magánember, értékesítő, vagy cégvezető, és arra jutottam, hogy van 22 olyan természeti törvény, ami napi szinten befolyásolja az ember életét, akár tud róla, akár nem. Ehhez jön hozzá az emberi elme, ami egyetemes – azaz mindenkire igaz – adatok és szabályok szerint működik. Add meg az e-mail címed, és szerezd meg ezt a tudást!

A videó értéke

Szerezd meg a videót, és tudd meg az igazságot arról, amit eltitkoltak mindezidáig rólad!

Ez egy ingyenes videó ugyan, de azoktól, akik végignézték azt a visszajelzést kaptuk, hogy az életről alkotott nézőpontjuk változott meg, és végre megértették életük talánját.

Gyakorlati tudás

Ez egy olyan tudás, ami azonnal használható.

Könnyen megérthető

Nagyon egyszerűen, érthetően magyarázom el a dolgokat.

Hiteles adatok

Ezek az adatok kutatásból és sok-sok tesztelésből származnak.

Ajánlások

Mit mondanak mások?

Azok, akik már végignézték a videót, és megkérdeztük őket, a következőket mondták
(a véleményeket általánosságban és név nélkül tesszük nyilvánossá)

"Végre megértettem, hogy miért történtek velem úgy a dolgok, ahogy történtek."
"Mintha csak az életemet talánjáról készült volna a videó!"
"Sok dolgot kipróbáltam már, és sok dolgot tanultam már, de ez egy logikus és életszagú videó, nem valami elvont nézőpont."
GYIK

Mit kérdeztek mások?

Nem, hiszen ahhoz, hogy az ember problémája megoldódjon, meg kell találni a gyökerét és megfelelően kezelni kell, aminek hogyanjára a videó teljesen rámutat.

Igen van! Végig kell nézni, és konkrét válaszok lesznek benne.

Bizonyára van. Annyi a teendő, hogy meg kell találni a gyökerét, és kezelni kell, aminek a hogyanjára a videó választ ad.

Minden olyan elakadásra, amit az életben tapasztalhat az ember, legyen az egy lelki, párkapcsolati, vagy akár vállalkozási, munkahelyi probléma.

Ketyeg az óra!

Vedd ki az időt a döntésből, és iratkozz fel most erre az ingyenes videóra!

Kérdés, hogy ha most ezt megléped, mit veszítesz? Valószínű, hogy semmit, azonban olyan dolgot nyerhetsz vele, amivel lehet, hogy most fog az életed megváltozni. Vágj bele most és találd meg, hogy mi a megoldás az életed problémájára.

Fekete Gábor Sándor

Tudatos Kommunikációs Specialista, Nemzetközi Tréner és Író, Stresszkezelési szakember és Életstratéga.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top