GOLDEN TEAM Rendezvény ONLINE részvétel

A rendezvény ZOOM-on keresztül fog lemenni, ezért kérlek, hogy az alábbi leírást pontosan olvasd el! Jelentkezést adminisztrációs és technikai okok miatt 2023. június 9-e 19 óráig tudunk fogadni.

3,600 Ft

Elfogyott

ONLINE részvétel – A sikered Szemináriuma

 

Leírás az online részvétellel kapcsolatban:

 

A zoom link és a teljes leírás a rendelésedet követő 1 perc múlva érkezik meg, amennyiben BANKKÁRTYÁS FIZETÉST választottál. Ha utalást választottál, akkor ebben az esetben az utalásod megérkezését követően 24 órán belül meg fog érkezni az e-mail. Kérjük, hogy ha úgy látod, hogy nem érkezett meg, akkor nézd meg az e-mail fiókod PROMÓCIÓK mappájában, vagy a SPAM mappában. Ha egyikben sincs, akkor írj kérlek a gtaranykor@gmail.com e-mail címre!

Köszöntjük rendezvényünk résztvevőit! A rendezvényünkön lehetőség van az online részvételre is, melynek zavartalan lebonyolítása érdekében szeretnénk felhívni a figyelmet néhány fontos technikai előírásra.

Ahhoz, hogy sikeresen tudják használni a ZOOM platformot, kérjük, hogy előre ellenőrizzék a számítógépüket, laptopjukat vagy mobiltelefonjukat, hogy minden szükséges hardver és szoftver rendelkezésre álljon. Továbbá, fontos, hogy rendelkezzenek stabil internetkapcsolattal, melynek sebessége legalább 5 Mbps legyen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen való csatlakozásban és a ZOOM megfelelő beállításaiban technikai segítséget nem tudunk nyújtani. Kérjük, hogy győződjenek meg arról, hogy ismerik a ZOOM platformot és az általa biztosított funkciókat.

Az online részvétel során javasoljuk a fejhallgató vagy hangszóró használatát, melynek kiváló minőségűnek kell lennie ahhoz, hogy a rendezvényen mindenki zavartalanul tudjon kommunikálni.

Összefoglalva, a zavartalan online részvétel érdekében szükséges a stabil internetkapcsolat, a ZOOM helyes és gyakorlott használata, a megfelelően működő számítógép, laptop vagy mobiltelefon, valamint a jó minőségű hangszóró vagy fejhallgató használata.

Köszönjük, hogy részt vesznek rendezvényünkön, és reméljük, hogy mindenki zavartalanul élvezheti a programokat az online részvétel során is.

A ZOOM telepítésével kapcsolatban az alábbi gombra kattintva el tudnak érni egy leírást, amivel segíteni szeretnénk a zavartalan kapcsolat megteremtéséhez.

KETTINTSON IDE A LEÍRÁSÉRT!
Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top