GOLDEN TEAM Rendezvény SZEMÉLYES részvétel

Kérlek, hogy az alábbi tájékoztatót olvasd el figyelmesen!

A rendezvényre 2023. június 9. 19 óráig tudjuk fogadni a jelentkezéseket adminisztrációs és technikai okok miatt.

Szeretettel várunk!

2,200 Ft

Elfogyott

SZEMÉLYES részvétel – A sikered Szemináriuma

 

A rendezvény leírása, és a jelentkezésedet megerősítő e-mail, a jelentkezést követő kb. 1 perc múlva érkezik meg, amennyiben BANKKÁRTYÁS FIZETÉST választottál. Ha utalást választottál, akkor ebben az esetben az utalásod megérkezését követően 24 órán belül meg fog érkezni az e-mail. Kérjük, hogy ha úgy látod, hogy nem érkezett meg, akkor nézd meg az e-mail fiókod PROMÓCIÓK mappájában, vagy a SPAM mappában. Ha egyikben sincs, akkor írj kérlek a gtaranykor@gmail.com e-mail címre!

Nagyon örülünk, hogy részt veszel a rendezvényünkön! Az alábbiakban szeretnénk néhány fontos információval ellátni, amit érdemes átolvasni, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni a programból.

Fontos, hogy időben érkezz a rendezvény helyszínére. A pontos időpontot a megerősítő e-mailben megtalálod. A pontos címet is feltüntettük az e-mailben, így reméljük, hogy könnyen megtalálod majd a helyszínt.

A rendezvény előtt 24 órával lehet lemondani a részvételt. Kérünk, hogy amennyiben nem tudsz eljönni, minél hamarabb jelezd nekünk, hogy a lehető legtöbb helyet tudjunk biztosítani más résztvevőknek.

A rendezvényt sajnos nem lehet visszanézni, így érdemes előre tervezni, hogy el tudj jönni.

Amikor a helyszínre érkezel, javasoljuk, hogy legalább 15 perccel a program kezdete előtt érkezz, hogy minden rendben legyen az regisztrációval és be tudjuk engedni a rendezvényre.

Kérjük, hogy hozd magaddal a megerősítő e-mailt vagy nyomtasd ki, vagy pedig készítsd elő a telefonodon, hogy gyorsabban tudjunk beengedni a rendezvényre.

Fontos, hogy mindenki tiszteletben tartsa a rendezvény szabályait és a többi résztvevőt, hogy mindenki zavartalanul élvezhesse az eseményt.

Bízunk benne, hogy kellemes és élményekben gazdag programunk lesz, és alig várjuk, hogy találkozzunk veled!

Üdvözlettel,
A rendezvény szervezői

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top