Profi Tárgyalási Skála

Profi Tárgyalási Skála egy olyan eszköz, amivel azonnali eredményeket lehet elérni, és aminek segítségével nem kell tukmálni, és manipulálni az embereket annak érdekében, hogy vásároljanak. Ennek következtében feloldódik az a feszültség, amit e nélkül az értékesítők átélnek.

150,000 Ft

Eljött az idő, hogy a tettek mezejére lépjünk!

Az értékesítés üzletről szól, az üzlet pedig eredményekről! A mai világban még fontosabb lett az eredmény, mint valaha, mivel igen ingatag a helyzet. Ha nem rendelkezel egy biztosan működő technológiával, akkor kínkeserves lesz az elkövetkezendő időszak.

Fekete Gábor Sándor vagyok, Tudatos kommunikáció specialista, nemzetközi tréner, író, Stresszkezelési szakember és Életstratéga. Én vagyok a Profi Tárgyalási Skála megalkotója, és az FGS Kommunikációs tréningek alapítója. Büszke vagyok az eredményeimre, és arra, amit elértem az életben.

Gyakorlati, és azonnal használható tudást biztosítok ÉRTHETŐ MÓDON azok számára, akik magánemberként vissza akarják nyerni az önbizalmukat, értékesítőknek és hálózatépítőknek segítek, akik etikusan akarnak eredményeket elérni, és több pénzt keresni, és cégvezetőknek is segítek, akik terjeszkedésben gondolkodnak. Mindehhez felhasználom a Tudatos kommunikációt, aminek az üzleti része a Profi Tárgyalás.

Profi Tárgyalási Skála egy olyan eszköz, amivel azonnali eredményeket lehet elérni, és aminek segítségével nem kell tukmálni, és manipulálni az embereket annak érdekében, hogy vásároljanak. Ennek következtében feloldódik az a feszültség, amit e nélkül az értékesítők átélnek.

A nincs elég ügyfelem, a nem akarok hideg hívni, a rettegés attól, hogy nem lesz tárgyalásom, és nem lesz pénzem egy olyan átlagos problémakör, amit nem csak a kezdők, hanem a haladó értékesítők is folyamatosan átélnek. Az eredmény számít az értékesítésben, és bizony eredményt kétféleképpen lehet elérni: 1. izgulva, idegeskedve, hogy sikerül-e, mert sikerülnie kell vagy 2. nyugodt magabiztos módon.

Az értékesítéshez szükséged lesz a döntő, irányító erőre, és a nyugodt magabiztos hozzáállásra!

Persze, sok kétely felmerülhet benned, hogy vajon működik-e vagy sem, ami érthető, hiszen annyi minden van a piacon, de ezt tegyük félre egy kicsit! Mennyit adnál egy olyan eszközért, amivel az értékesítés játszi könnyedséggel menne, és minden szorongástól, sikertelenségtől meg tudnál szabadulni, ami miatt aggódtál?

A Profi Tárgyalási Skála ilyen. A csoda benne az, hogy nincs csoda! Egyszerűen az emberi elme vásárlási szituációban történő működésén és természeti törvényeken alapszik, melyek miatt mindenkinek működik. 17 évet kutattam, mire összeraktam ezt a rendszert, mert azt akartam, hogy ne manipulációs technikákkal érjünk el eredményeket. Ha voltál a legutóbbi díjmentes bemutató előadáson, akkor láthattad, hogy mennyire gyakorlati ez az egész.

Vásárold meg a Profi Tárgyalási Skála Tréning felvételét, és tanuld meg az értékesítés modern tudományát!

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top