Teremts Örömmel Valóságot

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
35.000 Ft
Kezdj hozzá
Mit mondanak, akik már elvégezték a tanfolyamot?

“Nyereség számomra már az is, ami Gábor által a jelmondatommá vált ,,Ide játszani jöttünk és az ember alapvetően jó.” Rajtam áll, hogyan játszom tovább az életem!! Ez számomra már olyan siker, hogy ezt hallva az élkedvem duplájára ugrott.”

“A Teremts örömmel valóságot tanfolyam azt adta nekem, hogy rájöttem arra, mi volt az, amit jól csináltam, és miért volt az jó, valamint mi volt az, amit rosszul csináltam, és az miért volt rossz. Olyan adatok vannak a birtokomban, amit a lehető legérthetőbb módon, lépésről lépésre kaptam meg a tanfolyam által, amelyek magabiztossá tettek abban, hogy ezután jól csinálom, én teremtem a jövőmet, mégpedig jól. Amiért ajánlom ezt a tanfolyamot az az, hogy a benne levő tudásanyag óriási értéket képvisel abban, hogy az ember ténylegesen kezébe vegye az élete irányítását, csinálja is azt a tanultak segítségével, és boldog lehessen.”

“Felszabadultabb lettem. Okozóbb lettem. Jobban tudom kezelni magamat és másokat. Bátrabban felvállalom önmagamat, a saját gondolataimat, szándékaimat, akaratomat, képességeimet. Több a jó érzésem, annak ellenére, hogy a körülményeim ezt nem támasztják alá. Lelkesen és szorgalmasan képzem magam. Változott a realitásom. Szerintem jobb lett a kedvem. Hosszabb távra tervezek. Javultak az emberi kapcsolataim.”

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Scroll to Top